Продължаваме промяната (ПП) обяви програмата си, която очертава новия подход в

...
Продължаваме промяната (ПП) обяви програмата си, която очертава новия подход в
Коментари Харесай

Програмата на ПП: По-високи пенсии и заплати, фиксирана ниска цена на ток и газ за гражданите

" Продължаваме промяната "  (ПП) разгласи програмата си, която обрисува новия метод в политиката: средствата от спрените обири и схеми на старите корупционни модели да отиват за по-голяма поддръжка към пенсионерите, децата и работещите българи.

Визията на Политическа партия за ръководството на страната след 2 октомври стъпва на всичко, което партията направи по време на последното постоянно държавно управление. В рамките на седеммесечния си мандат, " Промяната " усили пенсиите с над 50% – повече, в сравнение с за последните 12 години, направи детските градини безвъзмездни за всички и спря корупционния канал за отровни храни през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". 

В условия на инфлация, когато нарастването на приходите е единствената ефикасна мярка в поддръжка на жителите, " Продължаваме промяната "  ще работи за повишение на минималната пенсия до 900 лв. в границите на идващите четири години, както и за повдигане на минималната работна заплата до 50% от междинната - или 860 лева още през 2023 г. 



Тези ограничения, редом със прекъсването на рекета върху бизнеса, ще поддържат естественото развиване на частния бранш в България и растежа на приходите на работещите българи. А за справяне с ценовия потрес в енергетиката, Политическа партия ще внесе предложение за директна финансова поддръжка - посредством обезщетения за бизнеса и закрепена ниска цена на електрическата енергия и природния газ за потребителите.

За да подсигурява, че българите постоянно ще употребяват сила на най-ниските вероятни цени, Политическа партия слага приоритет върху употребата на довършената от кабинета " Петков " газова връзка с Гърция, съдействието с всички евентуални снабдители на природен газ, опазване на енергийния комплекс Марица-Изток и развиване на лични енергоизточници.     

За младите фамилии с деца са планувани по-големи данъчни облекчения, откакто по време на ръководството на Политическа партия сумата набъбна до 1200 лв.. В поддръжка на децата е и безплатното и качествено обучение, заложено в програмата на " Промяната ". В новия парламент Политическа партия ще работи за финансиране на нови детски градини и ясли и обезщетения за родителите, чиито деца не са признати, безвъзмездни учебници за всички възпитаници до 12 клас и постоянно актуализиране на учителските заплати на равнище от 125% по отношение на междинната работна заплата.

Социалната стратегия на Политическа партия обгръща и здравната система, откакто за седем месеца бяха увеличени заплатите на медицинските сестри и лекарите и беше обезпечено рекордно финансиране за доболничната помощ. Сред целите на Политическа партия в идващия парламент са незабавна помощ в границите на " златния час "  във всяка точка на България, понижаване на доплащанията от страна на пациентите, в допълнение увеличение на възнагражденията на медицинските експерти и други



За да извърши програмата си за по-социална България, Политическа партия ще продължи решителната битка с корупционните модели на прехода, поради които обществените средства дълги години отиваха за персонални облаги на политици и техните другарски компании, вместо за хората. Приоритет за Политическа партия е промяната на КПКОНПИ, тъй че комисията най-сетне да проверява корумпираните, включително да проверява политици, уличени в корупция. А България да стане страна, в която корупцията понижава, а популацията се усилва.

Във фокуса на програмата на " Продължаваме промяната "  са още стабилно земеделие за качествена българска храна, развити райони, обективни и постоянни държавни финанси, предпазено и несъмнено общество, дейно и транспарантно ръководство, запазване на българската просвета и медийна независимост, чиста природа, дейна юноша и спорт за всички, съвременна и професионална защита и почтена и самостоятелна България в Европа и пред света. 



Цялата стратегия на " Продължаваме промяната " вижте

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР